Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Extra opslagruimte in de winter.

Winterhoes tuinmeubelen

Dat de meeste tuinmeubelen in de winter niet worden gebruikt is geen verrassing. Voor de levensduur ervan is het goed om tuinmeubelen dan droog op te bergen. Dit kan goed binnenshuis of in een schuur/garage. Echter kan het daar behoorlijk ruimte innemen. Ruimte die niet altijd en overal voor handen is. Een sterke winterhoes tuinmeubelen kan in dit geval een ideale oplossing zijn.

100% waterdicht
Optimale ventilatie
Waait niet weg
Niet meubelspecifiek

Tuinmeubels opbergen

Hoe handig zou het zijn om tuinmeubelen veilig en droog op te slaan op dezelfde plek als waar ze ’s zomers gebruikt worden: in de tuin op het terras? De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn precies hiervoor ontwikkeld en daarmee een ideaal verlengstuk van een schuur/garage. Verplaatsen van of slepen met tuinmeubels is hierdoor nagenoeg niet meer nodig.

Waterdichte beschermhoes

Het materiaal van de tuinmeubelhoezen van Barnington is 100% waterdicht. Hierdoor blijven alle spullen die onder de hoes worden opgeslagen droog en beschermd tegen neerslag. Doordat de hoezen bestaan uit een gronddeel en bovendeel welke aan elkaar worden geritst, kunnen de tuinmeubelhoezen niet weg- of opwaaien. Ook vuil of ongedierte kan hierdoor niet onder de hoes terecht komen.

Ventilerende tuinmeubelhoezen

Ondanks dat vocht niet door het materiaal heen kan, leert de ervaring dat (condens)vocht toch op verschillende manieren onder de hoes terecht kan komen of zich daar kan vormen. Bijvoorbeeld door temperatuurverschillen, een vochtige ondergrond of tuinmeubelen die enigszins vochtig onder de hoes worden gezet. Precies hierom hebben we onze winterhoezen uitgerust met ventilatieopeningen waardoor dit vocht perfect kan ontsnappen en zo schimmelvorming zo veel als mogelijk wordt voorkomen.

Waait niet weg

De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers bestaan allemaal uit een ventilerend gronddeel en een bovendeel. De te beschermen tuinmeubels en -accessoires worden op het gronddeel gezet waarna het bovendeel erover heen wordt gedaan en aan het gronddeel wordt vast geritst. Hierdoor kunnen de tuinmeubelhoezen van Barnington niet wegwaaien, ook niet bij hardere wind of storm.

Universele beschermhoes

Veel tuinmeubelhoezen op de markt zijn ‘meubel specifiek’: zo zijn er loungesethoezen, tuinsethoezen, parasolhoezen en ga zo maar door. De beschermhoezen van Barnington zijn dit niet. Ze zijn ontwikkeld voor het opslaan van meerdere tuinmeubels en -accessoires tegelijk en hiermee een ideaal verlengstuk van een garage/schuur. Zet simpelweg alles wat beschermd dient te worden op het gronddeel en doe het bovendeel eroverheen.

Advies nodig? We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Loungeset beschermen

De meeste loungesets kunnen wel even onbeschermd buiten staan. Echter zorgen verschillende weersinvloeden ervoor dat een loungeset vies wordt en daardoor sneller veroudert. Door een loungeset te beschermen met een goede tuinmeubelhoes, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Loungeset buiten laten staan

Alle loungesets voor buiten-/tuingebruik kunnen onbeschermd buiten staan. Echter hebben UV en regen zeker effect op het uiterlijk en de levensduur van iedere loungeset. Door een loungeset te beschermen met een tuinmeubelhoes, vermindert u dit effect en wordt de levensduur van de loungeset verlengd. U dekt eenvoudig uw loungeset af wanneer u de set niet in gebruik heeft in de zomer.