Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Genieten, het liefst zo lang mogelijk!

Beschermhoes loungeset

In veel tuinen is een loungeset het middelpunt van de buitenruimte. Een plek waar je geniet van het zomerweer met gezin, familie en vrienden. Investeren in een goede, kwalitatieve loungeset is een beslissing waar velen lang plezier van hebben. Om dit plezier zo lang mogelijk te laten duren, kan een goede beschermhoes loungeset zeker van dienst zijn. In dit artikel vertellen we je waarom precies.

Is 100% waterdicht
Waait niet weg
Bespaart ruimte in de schuur/garage
Voorkomt condensvorming

Waterdichte beschermhoes

Veel loungesets staan lange perioden in de buitenlucht en worden onder andere blootgesteld aan regen en UV/zonlicht. Beide hebben een verouderende uitwerking op een loungeset. Van langdurige blootstelling aan UV worden veel materialen bijvoorbeeld poreus en faal. Een beschermhoes loungeset biedt een barrière tegen genoemde weerselementen zodat de oorspronkelijke uitstraling van de set behouden blijft.

Bescherming tegen stuifmeel, boomhars, vogelpoep

Andere ‘bedreigingen’ voor een loungeset zijn zaken als stuifmeel, boomhars en vogelpoep. Stuk voor stuk veroorzakers van vieze, niet te verwijderen vlekken die je liever niet hebt in je loungeset. Ook hiertegen beschermt een beschermhoes loungeset.

Verlengde levensduur

Aan een mooie, kwalitatieve loungeset hangt een aardig prijskaartje. Reden om ervoor te zorgen dat een loungeset zo lang mogelijk mee gaat. Door een beschermhoes loungeset te gebruiken, voorkom je dat de levensduur wordt verkort door eerder genoemde invloeden.

Onderhoudsgemak

Om een loungeset lang mogelijk mee te laten gaan, hebben de meeste sets enig onderhoud nodig. Zo is het raadzaam om op frequente basis een houten sets/onderdelen in de beits te zetten en zachte materialen te impregneren met bijvoorbeeld een waterafstotende/verzorgende coating. Gebruik je een beschermhoes loungeset, dan hoef je dit onderhoud minder vaak uit te voeren.

Hoe bescherm ik mijn loungeset?

De waterdichte tuinmeubelhoezen van Barnington zijn beschikbaar in diverse vormen en afmetingen. Daardoor is er in ons assortiment voor nagenoeg iedere loungeset wel een geschikte beschermhoes te vinden. Het mooie van onze tuinmeubelhoezen is dat ze multifunctioneel zijn en je gemakkelijk meer onder een hoes zet dan alleen een loungeset. Handig voor bijvoorbeeld tuinspeelgoed van je kinderen of extra barbecueaccessoires. Hierdoor heeft u niet een tuinmeubelhoes op maat nodig, maar kunt u alles afdekken onder een universele beschermhoes.

Doordat iedere tuinmeubelhoes wordt geleverd met een grondzeil, waait de beschermhoes nooit weg! Dit maakt de beschermhoes uitermate geschikt om uw loungeset mee af te dekken in de winter. In de zomer gebruikt u eenvoudig het bovenste gedeelte van de tuinmeubelhoes als afdekzeil voor uw loungeset.

Is 100% waterdicht
Waait niet weg
Bespaart ruimte in de schuur/garage
Voorkomt condensvorming

Advies nodig? We helpen u graag!