Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Verleng de levensduur van uw tuinmeubels

Afdekzeil tuinmeubelen

Iedereen die een tuin bezit, bezit waarschijnlijk ook enkele/meerdere tuinmeubels. Een goede tuinset, relaxte loungeset of stel lekkere ligstoelen zijn eigenlijk noodzakelijk voor het genieten van een mooie tuin. Daarnaast worden in de meeste tuinen ook diverse tuinaccessoires gebruikt, zoals tuingereedschap, -speelgoed, tuindecoratie en niet te vergeten barbecues en -accessoires.

Ondanks dat genoemde producten vaak geschikt zijn voor buitengebruik, doen de verschillende weersinvloeden de levensduur van bijvoorbeeld een mooie houten tuinset geen goed. Daarom beschermen veel mensen hun tuinmeubelen en -accessoires vaak met een afdekzeil voor tuinmeubelen.

Is 100% waterdicht
Waait niet weg
Bespaart ruimte in de schuur/garage
Voorkomt condensvorming

Tuinmeubels afdekken

De afdekzeilen voor tuinmeubelen van Barnington Outdoor Covers zijn ontwikkeld om de levensduur van tuinmeubelen te verlengen. Eénmaal onder de hoes geplaatst, houden de zeilen tuinmeubelen en -accessoires droog en schoon en voorkomen ze dat vocht en vuiligheid de meubels aantasten. Schimmelvorming wordt zoveel mogelijk voorkomen door zowel het ventilerende gronddeel als de ventilatie-openingen in de beschermhoes.

Universele hoes: niet specifiek voor één tuinmeubel

Waar veel tuinmeubelhoezen zijn ontworpen voor specifiek één type tuinmeubel - zoals een loungeset, een ligbed of parasol - zijn de afdekzeilen van Barnington Outdoor Covers uitermate geschikt om alles te beschermen wat er onder de hoes past. Naast tuinmeubels zijn er in menig tuin wel meer attributen aanwezig die bescherming kunnen gebruiken. Denk aan tuingereedschap, -speelgoed, barbecue-accessoires etc. Zet alles zo compact mogelijk bij elkaar (rekening houdend met de afmetingen van de hoes), vouw de beschermhoes over het geheel heen en trek de hoes strak met behulp van de twee aantrekkoorden. Voila!

Tuinberging

Tuinmeubels en -accessoires geplaatst onder een afdekzeil van Barnington Outdoor Covers hoeven vanzelfsprekend niet te worden opgeborgen in de schuur / garage. Zo zijn de afdekzeilen eigenlijk een (tijdelijk) verlengstuk van de schuur/garage en blijft er daar weer ruimte over voor andere zaken. Ideaal toch?

Veelgestelde vragen

Tuinmeubelen droog opslaan

In de winter worden de meeste tuinmeubelen niet gebruikt. Voor behoud van het uiterlijk en de levensduur van de tuinmeubelen is het goed deze droog op te slaan, bijvoorbeeld in huis, de schuur of garage. Ook onder een goede tuinmeubelhoes kunnen tuinmeubelen in de winter goed worden opgeslagen.

Loungeset beschermen tegen regen

Loungesets geschikt voor buitengebruik kunnen een regenbui prima doorstaan echter de levensduur van iedere loungeset is eindig. Door een loungeset te beschermen met een tuinmeubelhoes, wordt de levensduur verlengd en blijft de set langer mooi.

Advies nodig? We helpen u graag!