Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Tuinmeubelhoes op maat

Tuinmeubelhoezen zijn er in alle soorten, maten en kwaliteiten. Toch bestaat er een kans dat je in dit grote aanbod niet de hoes kunt vinden die goed past om de tuinmeubels die je wil beschermen. Een tuinmeubelhoes op maat kan dan uitkomst bieden.

De prijzen van veel tuinmeubelen liegen er vandaag de dag niet om. Honderden zo niet enkele duizenden Euro’s zijn zo besteed wanneer je op zoek gaat naar tuinmeubelen van kwaliteit. Des te meer reden om deze meubelen goed te verzorgen zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

Tuinmeubelhoezen op maat gemaakt

Het beschermen van tuinmeubelen wanneer deze wat langer ongebruikt in de buitenlucht staan is een goed idee wat bijdraagt aan een langere levensduur. Helaas kan het vinden van een goed passende, kwalitatieve beschermhoes een moeilijke of onmogelijke opgave zijn. Je kunt er dan voor kiezen om een tuinmeubelhoes op maat te laten maken bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. De hoes wordt dan op maat gemaakt en zal mooi passen om het meubel of om de meubelset waarvoor deze is gemaakt.

Een volledig op maat gemaakte beschermhoes heeft ook enkele nadelen. Zo zijn deze vaak alleen te gebruiken om het meubel of om de meubelset waarvoor ze zijn gemaakt en niet te gebruiken voor een ander meubel/meubelset. Extra tuinaccessoires/-speelgoed passen er vaak ook niet onder. En zowel prijs als levertijd zijn beide vaak aanzienlijk.

Multifunctionele tuinmeubelhoes

Een goed alternatief voor een tuinmeubelhoes op maat, zou een tuinmeubelhoes van Barnington Outdoor Covers kunnen zijn. Deze zijn niet meubel-specifiek, beschikbaar in diverse gangbare vormen en maten en hiermee een goed alternatief voor een op maat gemaakte tuinmeubelhoes. De beschermhoezen kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld uw tuintafel of uw loungeset.

Zet simpelweg de te beschermen meubels en/of accessoires bij elkaar op het grondzeil, doe de hoes eroverheen, rits deze vast aan het grondzeil en trek de aanspankoorden aan. Klaar is kees en blij zijn je meubels! De hoezen zijn gemaakt van sterk 300D ripstop polyester, de groene kleur past goed in iedere tuin en door het grondzeil waaien de hoezen van Barnington Outdoor Covers nooit weg!

Bekijk het volledig assortiment en neem contact met ons op als je nog een vraag hebt. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Tuintafel afdekken

Om een tuintafel te beschermen tegen o.a. zonlicht en regen kunt u deze afdekken met een afdekzeil of tuinmeubelhoes. U houdt de tuintafel hier langer mooi mee en verlengt de levensduur ervan. Onze hoezen zijn geschikt als winterhoes tijdens de gure maanden en als afdekzeil in de zomer.

Advies nodig? We helpen u graag!