Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Een handige stap-voor-stap uitleg.

Tuinmeubelhoes gebruiken

Het assortiment van Barnington Outdoor Covers kent beschermhoezen in verschillende vormen en afmetingen. De hoezen houden uw tuinmeubelen en -accessoires droog en schoon gedurende de periode dat u ze niet gebruikt. Bijvoorbeeld in de herfst en/of winter.

Stappenplan tuinmeubelen opbergen

Hieronder treft u een stap-voor-stap uitleg hoe een tuinmeubelhoes van Barnington te gebruiken. Deze werkwijze is van toepassing op alle vormen en afmetingen.

1. Beschermhoes grondzeil

Haal het zwarte grondzeil uit de opbergzak, vouw deze uit en leg deze neer op de plek in uw tuin/(dak)terras/balkon waar u de hoes wenst. Kies een handige plek waar de hoes niet in de weg staat voor andere activiteiten, bijvoorbeeld in de hoek van een terras.

2. Tuinmeubelen en -accessoires

Zet alle tuinmeubelen en -accessoires die u wenst op te slaan en beschermen op het grondzeil. Houdt hierbij rekening met de vorm (rechthoekig/vierkant/rond) en de afmetingen van de hoes.

3. Beschermhoes bovendeel

Staat alles op het grondzeil? Vouw dan het groene ‘bovendeel’ uit en leg deze over de ‘hoesinhoud’ zodat de rode driehoekjes van het bovendeel en het grondzeil naar elkaar wijzen.

4. Tuinhoes vast ritsen

Maak het ‘bovendeel’ vast aan het grondzeil met behulp van de rits. De rits loopt volledig rondom.

5. Aantrekkoorden tuinhoes

Trek de twee aantrekkoorden strak zodat de hoes mooi strak om de inhoud komt te zitten. Hierdoor heeft wind zo min mogelijk vat op het geheel.

6. Uw beschermhoes is klaar voor gebruik!

Alles onder de hoes wordt nu beschermd tegen onder andere regen, vuil en UV. Benieuwd hoe u uw meubelhoes het beste kunt onderhouden? U leest hier onze tips voor het gebruik en het onderhoud van uw tuinmeubelhoes.

7. Beschermhoes opbergen

Wanneer het ‘eindelijk’ weer lente is en uw tuin zomerklaar gemaakt kan worden, kunt u de beschermhoes schoon en droog opbergen in de meegeleverde opbergtas. Zo blijft deze mooi en goed voor de komende herfst-/winterperiode.

Tip

Meubelhoes voor de zomer

Gebruikt u de hoes tijdens de zomer, om uw tuinmeubels te beschermen tegen UV-straling of regen? U kunt eenvoudig de hoes gebruiken om uw meubels te beschermen zonder grondzeil. Op deze manier dekt u snel en gemakkelijk uw tuinmeubilair af.

Advies nodig? We helpen u graag!