Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Praktisch in iedere tuin.

Beschermhoes tuinmeubelen

‘s Zomers heerlijk genieten van je eigen tuin, terras of balkon. Voor velen is er weinig beters. We maken onze buitenruimtes hiervoor steeds mooier en comfortabeler met de fijnste loungesets, tuinmeubelen en -accessoires. Helaas is ons klimaat niet dusdanig dat we er het gehele jaar van kunnen genieten. Als de herfst aanbreekt is het voor het behoud van je tuinmeubelen het best om deze beschermd tegen regen, vorst en UV op te slaan.

De verschillende producten van Barnington Outdoor Covers zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. Ze beschermen tegen de verschillende weersinvloeden waardoor tuinmeubelen langer in goede conditie blijven en u er langer van kunt genieten. In dit artikel lichten we de belangrijkste kenmerken van onze tuinmeubelhoezen toe.

100% waterdicht
Waait niet weg
Ruimtebesparend
Optimale ventilatie

Eén hoes voor alle tuinmeubels/-spullen

De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn multifunctioneel te gebruiken. Dus niet specifiek voor één type tuinmeubel, maar geschikt om er alles onder te zetten wat beschermd moet worden en past onder/in de hoes. Dus zet er gerust niet alleen een loungeset onder maar bijvoorbeeld ook een ligbed, buitenspeelgoed, tuindecoratie of een bbq. Zo is de tuin ’s winters mooi opgeruimd en worden de diverse tuinmeubelen en -accessoires goed beschermd.

Ruimtebesparende tuinmeubelhoes

Tuinmeubelen en -accessoires kunnen vanzelfsprekend goed worden opgeslagen in een schuur of garage, maar niet iedereen heeft daarover de beschikking of wenst deze ’s winters niet helemaal vol te zetten. De tuinmeubelhoezen van Barnington kunnen worden gezien als een tijdelijke opslag of verlengstuk van de garage/schuur: alles wat onder de hoes wordt gezet, hoeft niet binnen worden opgeslagen en dat scheelt veel ruimte en gesjouw. Ideaal dus wanneer er binnen niet veel bergruimte beschikbaar is.

Uniek ventilerend gronddeel

Alle tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers bestaan uit twee delen: een ‘gronddeel’ en een stevig, kwalitatief ‘topdeel’. Beide delen zijn aan elkaar te verbinden door middel van een sterke ritssluiting. Hiermee worden de te beschermen tuinmeubelen en -accessoires geheel ‘ingepakt’ en kan ongedierte of vuil ook niet via de onderzijde onder de hoes terecht komen. Het ventilerende gronddeel zorgt er samen met de afgedekte ventilatieopeningen in het topdeel voor dat het geheel goed kan ventileren en eventueel (condens)vocht kan ontsnappen.

Tuinmeubels gegarandeerd netjes

De herfst- en wintermaanden doen buiten staande tuinmeubels over het algemeen geen goed. Een goede sterke beschermhoes zorgt ervoor dat tuinmeubels in een goede staat en schoon blijven. Wanneer tuinmeubels/-accessoires in de herfst schoon onder een beschermhoes van Barnington Outdoor Covers worden gezet, komen ze er gegarandeerd in de lente weer mooi en schoon onder vandaan. Direct klaar voor gebruik!

Maatadvies

Barnington Outdoor Covers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het voornamelijk zichtbare topdeel van alle beschermhoezen is donkergroen waardoor onze hoezen perfect in iedere tuin passen. Lees hier hoe u de juiste maat bepaalt voor hetgeen in uw tuin wat u graag wenst te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Twijfelt u nog? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag.

Meer over onze beschermhoezen

Winterhoes tuinmeubelen

Barnington tuinmeubelhoezen zijn perfect voor de winter. Dankzij het grondzeil waaien de hoezen niet weg en blijven ze de hele winter droog en schoon.

Beschermhoes loungeset

Dankzij onze meubelhoezen hoeft u niet meer op zoek naar een passende hoes voor uw loungeset. U dekt eenvoudig uw complete set af met deze beschermhoes.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze meubelhoezen? Hieronder vind u antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinmeubelhoezen van hoogwaardig ripstop polyester

De tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van hoogwaardig ripstop polyester. Ripstop is een weeftechniek waarbij er in vierkant-/honingraatmotief een dikkere draad door het materiaal wordt geweven waardoor het materiaal aanzienlijk sterker wordt.

Juiste maat tuinmeubelhoes bepalen

Voor het bepalen van de juiste maat is de lengte van het langste meubel/object een goed uitgangspunt. Wilt u bijvoorbeeld een loungeset beschermen, meet dan de lengte van het langste deel van de set. Vergelijk deze afmeting met de afmetingen van de verschillende tuinmeubelhoezen. Is dat bijvoorbeeld 180 cm en bestaat de set uit meerdere delen, kies dan voor de ‘Tuinmeubelhoes Vierkant M’. Voor het bepalen van de juiste maat is het raadzaam vooraf goed na te denken over hoe compact de te beschermen meubels bij elkaar gezet kunnen worden.

Geschikt voor al uw tuinmeubelen

In principe zijn de tuinmeubelhoezen geschikt voor alles wat er qua afmetingen onder een hoes past. Zachte meubels of kussens, die vatbaar zijn voor bijv. schimmel, kunnen voor een geringe periode ook worden opgeslagen onder een hoes. Voor het opslaan gedurende de gehele herfst-/winterperiode adviseren wij dit voor deze meubels niet te doen.

Tuinmeubelhoes onderhoud

Door langdurig, intensief gebruik kan een Barnington tuinmeubelhoes vies worden met vuil dat anders op de tuinmeubelen en -accessoires terecht zou komen. Om de hoes schoon te maken laat u de hoes als eerst volledig opdrogen. Klop deze daarna goed uit. Het grove, loszittende vuil zal dan al worden verwijderd. Resterende vlekken kunnen er daarna met een zachte borstel worden afgeborsteld of worden gespoeld met lauw warm leidingwater (zonder schoonmaakmiddel). Berg de hoes daarna altijd volledig opgedroogd op.

100% waterdichte tuinmeubelhoezen

Ja, het materiaal van de hoezen waarvan alle Barnington Outdoor Covers zijn gemaakt is 100% waterdicht.

Tuinmeubelhoes op maat

Vooralsnog is het niet mogelijk een tuinmeubelhoes op maat te bestellen. Onze tuinmeubelhoezen zijn beschikbaar in diverse vormen en afmetingen en niet specifiek bedoeld voor één type tuinmeubel(set). Ze zijn ideaal om meerdere items tegelijk te beschermen en zijn voorzien van geïntegreerde ‘aantrekkoorden’ waardoor de hoes altijd mooi passend te maken is om het te beschermen geheel.

5 jaar garantie

Op alle producten van Barnington Outdoor Covers geldt een garantietermijn van 5 jaar (na aankoopdatum) van toepassing op fabrieks-/fabricagefouten.

Tuinmeubelhoes in gebruik nemen

De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers worden allen geleverd inclusief een ventilerend grondzeil dat aan het donkergroene ‘bovendeel’ van de hoes is vast te ritsen. Hierdoor kan de wind niet ‘onder’ de hoes komen en zal deze nooit weg kunnen waaien. Indien gewenst kan de hoes op de hoeken ook nog met bijvoorbeeld tentharingen in de grond worden bevestigd.

Geschikt voor alle seizoenen

Zeker. De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn speciaal ontwikkeld om het hele jaar rond te worden gebruikt.

Hoes bewaren

Wanneer de hoes niet wordt gebruikt, bewaart u de hoes het best schoon, droog en opgevouwen in de meegeleverde opbergzak.

Tuinmeubelhoes correct bevestigen

Staat alles wat er beschermd moet worden op het grondzeil? Dan maakt u het grondzeil aan het donkergroene bovendeel vast m.b.v. een ritssluiting. Hierna trekt u de twee aantrekkoorden strak zodat het bovendeel mooi en strak om het te beschermen geheel komt te zitten. Desgewenst kunt u de hoes op de hoeken ook nog vast zetten met tentharingen indien de ondergrond dat toe laat.

Advies nodig? We helpen u graag!