Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Verleng de levensduur van uw tuinmeubelhoes.

Gebruik en onderhoud

Hieronder treft u een serie gebruiks- en onderhoudstips. Door deze toe te passen, heeft u meer en langer plezier van uw BARNINGTON-product. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen/opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Plassen regenwater
Probeer plassen regenwater op uw hoes zoveel mogelijk te voorkomen. Bij het plaatsen van de spullen onder de hoes is het aan te raden om deze zo te plaatsen dat de hoes altijd vanuit het midden naar beneden afloopt, zodat regenplassen eigenlijk geen kans krijgen. Controleer na een hevige regenbui altijd op plassen regenwater en verwijder deze zonodig.

Schoonmaken van de beschermhoes:
– Los vuil met een zachte borstel afborstelen.
– Beschermhoezen alleen met leidingwater afspoelen.
– Geen zeep o.i.d. gebruiken bij het schoonmaken, dit beschadigt de waterdichte coating.

Vlekken verwijderen:
– Vogelpoep: zoveel mogelijk eraf spoelen met water en het restant, wanneer dit droog is, eraf borstelen met een zachte borstel.
– Harsdruppels met een lepel voorzichtig wegscheppen, restanten laten drogen en daarna voorzichtig tussen de vingers verpulveren.

Opbergen
Wanneer u een beschermhoes langere tijd niet gebruikt, kunt u deze opbergen in de meegeleverde opbergtas. De hoes dient droog te zijn wanneer u deze opbergt en, wanneer erg vuil is het raadzaam de hoes eerst te schoon te maken (zie bovenstaande schoonmaaktips).

Onderhoudsspray
Langdurige blootstelling aan UV-straling heeft een verminderende uitwerking op de waterdicht- en afstotendheid van een beschermhoes voor buiten. Daarom is het raadzaam een hoes die intensief gebruikt wordt, eens per jaar opnieuw te behandelen met een onderhoudsspray zodat deze uw tuinmeubelen en -accessoires weer optimaal kan beschermen.

Advies nodig? We helpen u graag!