Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Slimme tips om te voorkomen dat een tuinmeubelhoes wegwaait

Wegwaaien tuinmeubelhoes voorkomen?

Een tuinmeubelhoes is een goede investering om tuinmeubilair en -accessoires te beschermen tegen de verschillende weerselementen, maar een veel gehoorde klacht is dat sommige tuinmeubelhoezen snel wegwaaien. Hieronder delen we handige tips om te voorkomen dat dit gebeurt en tuinmeubilair ook tijdens stevigere herfststormen goed beschermd blijft.

Sjorbanden om de beschermhoes

Span een beschermhoes om je tuinmeubilair heen met een sjorband of elastische bagagebinder. Zorg ervoor dat de band goed en strak om hoes en de tuinmeubelen zit, maar niet zo strak dat deze het meubilair beschadigt.

Tuinmeubelhoes verzwaren

Voeg op punten waar dit kan gewicht toe op de hoes, bijvoorbeeld een baksteen of een ander zwaar voorwerp. Kies de plek zorgvuldig en zorg ervoor dat dit de hoes niet beschadigd.

Tuinmeubelhoes verankeren

Hoezen van goede kwaliteit, zoals de tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers, zijn aan de onderzijde voorzien van ogen of haken waarmee de hoes in de grond is te verankeren met bijvoorbeeld tentharingen.

Tuinmeubelhoes met grondzeil

De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers bestaan allemaal uit twee delen: een gronddeel en een bovendeel. Doordat de te beschermen tuinmeubelen en -accessoires op het gronddeel worden gezet en het bovendeel vervolgens aan het gronddeel wordt vast geritst, kan wind op geen enkele manier onder hoes komen.

Hierdoor kunnen tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers nooit wegwaaien en blijven tuinmeubelen er keurig onder staan, zelfs tijdens de sterkste najaarsstormen.

Veelgestelde vragen

Levensduur tuinmeubelen verlengen

Tuinmeubelen zijn gemaakt voor buitengebruik en kunnen daarom veelal ook wel tegen een regenbui. Veelvuldig in de regen staan heeft echter wel effect op het uiterlijk en de levensduur. Door tuinmeubelen goed tegen regen te beschermen met bijvoorbeeld een tuinmeubelhoes blijven tuinmeubels langer mooi en wordt de levensduur verlengd.