Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Eén opbergoplossing voor al uw tuinmeubelen.

De beste tuinmeubelhoes

Tuinmeubelen, zoals een tuin- of loungeset, staan een groot deel van het jaar of, in sommige gevallen zelfs het hele jaar, in weer en wind. Met name regen en UV hebben een negatieve uitwerking op de levensduur ervan. Bent u op zoek naar een manier om uw tuinmeubelen te beschermen en langer mee te laten gaan? Een tuinmeubelhoes van Barnington Outdoor Covers kan u hierbij goed helpen.

100% waterdicht
Waait niet weg
Ruimtebesparend
Optimale ventilatie

Welke tuinmeubels beschermen?

In tegenstelling tot veel beschermhoezen voor tuinmeubelen zijn de tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers niet specifiek bedoeld voor één type tuinmeubel, maar zijn deze ruim en praktisch genoeg om er diverse tuinmeubelen, -accessoires, -speelgoed et cetera onder te plaatsen. Zo beschermt u met één tuinmeubelhoes eenvoudig meerdere tuinmeubelen en is het daardoor een superhandig verlengstuk van uw schuur of garage

Waar wordt de meubelhoes geplaatst?

Niet iedereen heeft voldoende ruimte in de schuur/garage voor het opbergen van tuinmeubelen. Een tuinmeubelhoes van Barnington Outdoor Covers kan overal in de tuin, op het balkon of dakterras worden gebruikt. Het materiaal is 100% waterdicht en -afstotend waardoor deze eenvoudig in de openlucht kan worden geplaatst maar ook onder bijvoorbeeld een carport zal deze goede bescherming geven. Doordat het ‘bovendeel’ kan worden vastgeritst aan het ‘gronddeel’ zal een hoes van Barnington ook niet wegwaaien bij hardere wind. Door donkergroene kleur van de tuinmeubelhoes past goed in iedere tuin.

Welke maat tuinmeubelhoes heeft u nodig?

Tuinmeubelhoezen zijn er in vele kleuren en maten. De beschermhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn beschikbaar in een aantal vormvarianten (vierkant / rechthoekig / cirkelvormig) gebaseerd op veel voorkomende tuinmeubelsets. Deze varianten zijn allen beschikbaar in verschillende afmetingen. Bij uw keuze dient u zich goed af te vragen wat u allemaal onder de hoes wenst te beschermen en hoe en in welke vorm u dit zo compact mogelijk bij/in elkaar kunt zetten. De juiste hoesmaat is vaak net wat ruimer dan dat.

Wanneer en hoe lang wordt de beschermhoes gebruikt?

Zoekt een opbergoplossing voor een langere periode? Bijvoorbeeld voor het hele herfst- en/of winterseizoen? Dan is een beschermhoes van Barnington Outdoor Covers bij uitstek geschikt. Doordat alle tuinmeubelhoezen over een ventilerend ‘gronddeel’ beschikken dat kan worden vast geritst aan het ‘bovendeel’, wordt de inhoud volledig rondom beschermd en kan vuil of ongedierte niet onder de hoes terecht komen. Eventuele vocht kan ontsnappen door de afgedekte ventilatieopeningen in het bovendeel.

Tuinmeubels afdekken

Zoekt u een snelle oplossing om uw tuinmeubelset voor enkele dagen of weken te beschermen tegen regen, ook dan is een hoes van Barnington een goede keuze. De hoezen kunnen namelijk eenvoudig zonder ‘gronddeel’ gebruikt worden en zijn daarmee makkelijk en snel te plaatsen. In het ‘bovendeel’ zitten twee ‘aantrekkoorden’ waarmee dit deel snel en strak - om bijvoorbeeld een tuinset - is aan te brengen.

Prijs-kwaliteit tuinmeubelhoezen

Wie even zoekt op internet, komt legio tuinmeubelhoezen tegen in allerlei soorten en maten variërend van enkele tientjes tot enkele honderden euro's. De prijs van een tuinmeubelhoes wordt hoofdzakelijk bepaald door de materiaalkwaliteit, de constructie van de hoes en de eventueel aanwezige extra functies (o.a. aantrekkoorden, ventilatie-openingen en grondzeil). Op alledrie de onderwerpen kiezen wij bij Barnington uitsluitend voor het beste.

Waarom een tuinmeubelhoes?

Een goede tuinmeubelhoes beschermt tuinmeubilair waardoor het er langer mooi en functioneel uitziet. U geniet daardoor langer van uw tuinmeubels, bespaart eventuele reparaties en hoeft minder intensief onderhoud te plegen. En slaat u de meubels schoon op onder een tuinmeubelhoes in de herfst, dan haalt u ze zo weer schoon tevoorschijn in de volgende lente. Scheelt ook weer een grondige schoonmaakbeurt.

Wat is de beste tuinmeubelhoes?

Wat de beste tuinmeubelhoes is, is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld wat er precies beschermd dient te worden, waartegen en waar precies. De kans is groot dat een product uit het assortiment van Barnington Outdoor Covers voor u de beste tuinmeubelhoes is. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag!

100% waterdicht
Waait niet weg
Ruimtebesparend
Optimale ventilatie

Advies nodig? We helpen u graag!