Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Buiten is alles beter

Over Barnington Outdoor Covers

In de qua weer mooiere maanden van het jaar vertoeven we in Nederland graag buiten: op een terras, in onze tuin, op ons balkon of dakterras. Sommigen onder ons houden er ’s zomers een heuse tweede woonkamer op na met de mooiste tuinmeubelen en -accessoires.

Om zo lang mogelijk van deze meubelen te genieten, is het zaak deze in de mindere maanden van het jaar goed te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden zoals regen, sneeuw en vorst. Dit kan door ze in een droge en overdekte ruimte zoals een garage op te slaan maar niet iedereen beschikt hierover. Voor diegenen hebben wij een lijn premium beschermhoezen ontwikkeld.

Bij het ontwikkelen was een lijn multifunctionele beschermhoezen ons uitgangspunt. Multifunctioneel in de zin van niet voor één type tuinmeubel of -set, maar voor in principe alles wat in een tuin wordt gebruikt en ‘s winters bescherming nodig heeft. Noem het een tijdelijke herfst- of winteropslag die ruimte in de garage/schuur/zolder bespaart. Dit heeft geleid tot een assortiment goed doordachte beschermhoezen van degelijke kwaliteit die in geen enkele tuin zullen misstaan.

Omdat we voortdurend bezig zijn met het optimaliseren en uitbreiden van ons assortiment, zijn mogelijke ideeën en suggesties ten aanzien van onze producten zeer welkom. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Barnington Outdoor Covers (een handelsnaam van DS COVERS B.V.)
Loolaan 37
7314 AB Apeldoorn
Nederland

E-mail: info@barnington.nl
Telefoon: +31 (0)55 203 2014 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur)

BTW-nr: NL856766264B01
KVK-nr: 66951062