Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Meten is weten.

De juiste maat tuinmeubelhoes

Tuimeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn beschikbaar in diverse vormen en afmetingen. Welke maat geschikt is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van wat je ermee wenst te beschermen en hoe compact één en ander bij elkaar wordt gezet.

100% waterdicht
Stormbestendig
Ruimtebesparend
Optimale ventilatie

Welke tuinmeubelhoes?

Tuinmeubelhoes Rechthoek S
200 x 100 x 100 cm (LxBxH) bekijken →

Tuinmeubelhoes Vierkant M
200 x 200 x 100 cm (LxBxH) bekijken →

Tuinmeubelhoes Rechthoek L
300 x 150 x 100 cm (LxBxH) bekijken →

Tuinmeubelhoes Rond S
150 x 100 cm (DxH) bekijken →

Tuinmeubelhoes Rond L
250 x 100 cm (DxH) bekijken →

De juiste maat bepalen

Voor het bepalen van de juiste maat is de lengte van het langste meubel/object een goed uitgangspunt. Wil je bijvoorbeeld een loungeset beschermen, dan meet je de lengte van het langste deel van de set. Is dat bijvoorbeeld 180 cm en bestaat de set uit meerdere delen, kies dan voor de ‘Tuinmeubelhoes Vierkant M’. Voor het bepalen van de juiste maat is het raadzaam goed na te denken over hoe compact de te beschermen meubels bij elkaar gezet kunnen worden.

Vind je het lastig om de te kiezen tussen twee maten, dan adviseren wij te kiezen voor de grotere van de twee. De beschermhoezen zijn namelijk ideaal om veel meer dan enkel tuinmeubels te beschermen. Zo zet je bijvoorbeeld ook gemakkelijk tuingereedschap, -speelgoed of barbecueaccessoires onder de hoes. Mooi uit het zicht en droog opgeborgen!

Daarbij zijn alle hoezen voorzien van twee geïntegreerde aantrekkoorden waardoor de hoes altijd goed en strak om het geheel heen is te trekken. Probeer de hoogste objecten wel altijd in het midden te zetten zodat het geheel vanuit het midden naar buiten toe zoveel mogelijk afloopt. Hiermee voorkom je de vorming van plassen regenwater zoveel mogelijk. Bekijk hier het stappenplan voor het gebruik van onze tuinmeubelhoes, of lees onze tips voor het opbergen van tuinmeubels.

Advies nodig? We helpen u graag!