Eerst proberen, later betalen? Betaal uw bestelling na ontvangst eenvoudig met Klarna.

Een complete hoes voor uw tuinstoelen en tuintafel

Tuinstoelhoes

Op zoek naar een beschermhoes voor al uw tuinstoelen? Een Barnington tuinmeubelhoes beschermt uw volledige tuinset. U plaatst eenvoudig al uw stoelen en zelfs uw tuintafel onder dezelfde beschermhoes. Dankzij het grondzeil kan de beschermhoes niet wegwaaien. Dit maakt deze tuinmeubelhoes geschikt voor alle seizoenen. Heeft u nog meer tuinspullen? Ook dat plaatst u eenvoudig onder de beschermhoes. 

Hoes voor gestapelde tuinstoelen

Gestapelde tuinstoelen zijn populair vanwege hun ruimtebesparende ontwerp en eenvoudige opslag. Vooral wanneer u niet veel ruimte hebt om uw tuinmeubilair op te bergen, zijn deze stoelen een praktische keuze. Maar zelfs wanneer de stoelen gestapeld zijn, hebben ze bescherming nodig tegen barre weersomstandigheden.

De tuinmeubelhoezen van Barnington Outdoor Covers zijn uitermate geschikt om een stapel/meerdere stapels tuinstoelen op te bergen. In de meeste gevallen legt u de stapel(s) stoelen op het grondzeil en ritst u de hoes eroverheen. Zo heeft u niet voor elke individuele stoel een aparte hoes nodig. Dit maakt het afdekken van de stoelen snel en eenvoudig en zo is de hele set beschermd tegen regen, sneeuw, vuil en UV-straling, terwijl de tuin er netjes uitziet.

Beautiful composition of cozy terrace with big table, garden chair, plaid, plants in flowerpots, tableware, fruits in bowl, buns, brown tablecloth and personal accessories. Home decor. Template.
Beautiful composition of cozy terrace with big table, garden chair, plaid, plants in flowerpots, tableware, fruits in bowl, buns, brown tablecloth and personal accessories. Home decor. Template.

Hoezen voor tuinstoelen

Het gebruik van hoezen voor tuinstoelen is een eenvoudige manier om ze te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Regen, sneeuw, UV-straling en vuil kunnen allemaal hun tol eisen op materialen zoals hout, metaal, kunststof of wicker. Vooral tijdens de koudere en nattere maanden kunnen onbeschermde stoelen snel aangetast worden, wat leidt tot verkleuring, roest of houtrot.

Een tuinstoelhoes fungeert als een beschermende laag, die niet alleen uw stoelen tegen weersinvloeden beschermt, maar ook ervoor zorgt dat ze langer mooi blijven. Daarnaast zorgen de hoezen ervoor dat u in het voorjaar direct kunt genieten van uw tuinmeubilair, zonder dat u de stoelen grondig schoon hoeft te maken. Zo bespaart u tijd en moeite en blijven de stoelen het hele jaar door in topconditie.

Tuinstoelhoes waterdicht

Een belangrijk aspect om op te letten bij de aanschaf van een tuinstoelhoes is de waterdichtheid. Vooral in ons kikkerland - waar het weer onvoorspelbaar is - is het essentieel dat de hoes goed beschermt tegen regen en sneeuw. Een waterdichte tuinstoelhoes voorkomt dat water in de stof van de stoelen trekt, wat schimmelvorming of houtrot kan veroorzaken.

Onze waterdichte hoezen zijn gemaakt van sterke 300D polyester dat vocht effectief buiten houdt. Let bij de aankoop op of de hoes beschikt over gelaste of getapete naden, want dit minimaliseert de kans dat water door kleine openingen naar binnen sijpelt. Daarnaast is het belangrijk dat de hoes ook ademend is, zodat vocht dat eventueel toch onder de hoes komt niet opgesloten blijft. Zo voorkomt u dat condensatie onder de hoes voor schade zorgt.

Tuinstoelen beschermen

Naast bescherming tegen regen en sneeuw biedt een waterdichte tuinstoelhoes ook bescherming tegen UV-straling. UV-licht kan ervoor zorgen dat de kleuren van stoelen vervagen en dat het materiaal broos wordt. Een goede tuinstoelhoes met UV-bescherming voorkomt dit en zorgt ervoor dat uw stoelen er langer als nieuw uitzien.

Conclusie

Verleng de levensduur met een tuinstoelhoes

Het gebruik van een tuinstoelhoes is een investering die zich terugbetaalt. Door stoelen goed te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en UV-straling, blijven ze langer mooi en functioneel. Of u nu losse stoelen hebt of gestapelde tuinstoelen, er is altijd een geschikte hoes beschikbaar die past bij uw situatie. Kies voor een waterdichte, ademende en goed bevestigde hoes, zodat uw tuinmeubilair het hele jaar door beschermd blijft. Zo geniet je altijd van een prachtige en verzorgde tuin, ongeacht het weer.

Advies nodig? We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Een beschermhoes voor uw complete tuinset

Dankzij onze universele hoezen kunt u zowel uw tuinstoelen als uw tuintafel beschermen. U kunt er ook voor kiezen om gestapelde tuinstoelen af te dekken of uw volledige tuinuitrusting.

Beschermhoezen voor loungeset

Dankzij de universele hoes past uw loungeset altijd eenvoudig onder de beschermhoes. Indien gewenst kunt u al uw tuinmeubels onder dezelfde hoes kwijt.

Tuinmeubelhoes op maat

Dankzij onze universele hoezen heeft u geen specifieke tuinmeubelhoes op maat nodig. Wij hebben een hoes ontwikkeld waar al uw tuinmeubels onder passen.